APK.jpg

Onderhoud

______

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Auto Breda kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Auto Breda controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Na afronding ontvangt u een overzichtelijk onderhoudsplan. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de huidige staat is van uw auto. Elk product en onderdeel wat wij gebruiken wordt bovendien gecontroleerd door onze specialisten. Daarom kunnen wij u garantie bieden bij elke reparatie. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in. U kunt er voor kiezen om uw APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want dit bespaart u tijd en geld. Wanneer u de APK met een onderhoudsbeurt combineert, is de APK gratis!

 

APK

______

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Wanneer Auto Breda uw auto keurt, heeft u in ieder geval te maken met de vaste kosten van een APK. Bij onze garage kunt u uw auto al laten keuren vanaf een bedrag van € 35,- (diesel auto’s van € 50,-). Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Deze worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Is uw auto toe aan de APK of onderhoud? En wilt u dat wij dit voor u uitvoeren? Neem dan contact met ons op of plan direct online een werkplaatsafspraak in.