WERKPLAATS.jpg

Werkplaats

______

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Auto Breda heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan uw auto? Plan hier online uw afspraak in. Wij bieden u een voordelige, eerlijke prijs. Tevens ontvangt u een gratis APK-keuring wanneer u bij ons een afspraak maakt voor een grote onderhoudsbeurt!

Meer weten? Klik op één van de onderstaande menu's voor meer informatie: